Första veckan

Nu är det drygt en vecka sen jag fick hem lilla Alwa. Det har tidvis kännts som om tiden har stått stilla, men när jag nu ser tillbaka så har tiden bara flugit iväg.
Alwa och jag har varit riktiga soffpotatisar nu den första veckan och har inte tränat  alls lika mycket som jag förstått att uppfödaren Petra och hennes lilla Ambra (kullsyster till Alwa) har. men vi har väl jobbat mycket på att bygga ett starkt band emellan oss, och att Alwa ska känna sig trygg med mig.  Men lite har vi ju gjort däribland har vi introducerat klickern och hon förstod ganska så snart att klickern betyder något bra, i bästa fall lammfärs...  
Vi har även hunnit träffa endel övriga flockmedlemmar vilka Alwa gosar och busar med alltid med lika stor entuseasm.
Alwa utvecklas i en rasande fart likväl fysiskt som mentalt till något jag tror eller snarare vet är en trygg och vacker hund.

FF...

Ps. kika också in på Alwas syrrors bloggar :
http://ambra.blogg.se/   och    http://aaquira.blogg.se/    Ds.


Kommentarer
Postat av: Kennelmamma Petra

Hej Alwa lilla :-)

Vad underbart skoj att din duktiga matte, har gjort en blogg åt dig! Det ska bli spännande att även kunna följa dig här. Men vi kommer ju även ses en hel del IRL, som väl är. Det var så underbart att träffa dig och matte i lördags, jag ser redan fram emot nästa gång, ty du må tro att jag saknar dig och dina sykon, det är så tomt och stilla här hemma med bara en valp i huset...

Var Rädd om dig och matte!

*Pussar på sötaste Alwa och en stor varm kram till matte Anna*

/Petra

Postat av: Kennelmamma Petra

Glömde en sak sist när jag skrev...

Det är bara bra att ni inte har tränat så mycket ännu Anna. Jag har ju ett försprång med Ambra, eftersom jag var den första människan hon kände lukten av, kände beröring av och såg. Du kommer nog komma ifatt mig ska du se...! Var sak har sin tid!

*KRAM*

2006-11-21 @ 00:27:48
URL: http://www.moudi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback