Valptidens för/mot

...och så har ytterligare några dagar passerat, och tiden går fort må ni tro.
Just nu är jag bara rädd, tänk om dagarna går för fort, tänk om jag snart inte kommer att minnas hur liten hon var när jag först fick hem henne?
Men samtidigt känns det som att tiden inte kunde gå fort nog, tex. när jag kl. fyra i morse stod på knä och torka, ja gudarna vet vad av vardagsrumsmattan. Också här är frågorna många; när blir hon rumsren när kan jag gå riktiga promenader utan ett paket på magen när kan jag anpassa dagarna efter något annat än hennes mat tider?
Nej nu är iallafall ett beslut fattat, mer jobb på rumsrenheten och sen ska jag bara passa på och njuta av tiden med Alwa som valp.  MVH Anna, stolt valpägare.

Första veckan

Nu är det drygt en vecka sen jag fick hem lilla Alwa. Det har tidvis kännts som om tiden har stått stilla, men när jag nu ser tillbaka så har tiden bara flugit iväg.
Alwa och jag har varit riktiga soffpotatisar nu den första veckan och har inte tränat  alls lika mycket som jag förstått att uppfödaren Petra och hennes lilla Ambra (kullsyster till Alwa) har. men vi har väl jobbat mycket på att bygga ett starkt band emellan oss, och att Alwa ska känna sig trygg med mig.  Men lite har vi ju gjort däribland har vi introducerat klickern och hon förstod ganska så snart att klickern betyder något bra, i bästa fall lammfärs...  
Vi har även hunnit träffa endel övriga flockmedlemmar vilka Alwa gosar och busar med alltid med lika stor entuseasm.
Alwa utvecklas i en rasande fart likväl fysiskt som mentalt till något jag tror eller snarare vet är en trygg och vacker hund.

FF...

Ps. kika också in på Alwas syrrors bloggar :
http://ambra.blogg.se/   och    http://aaquira.blogg.se/    Ds.